Rush pakt overtuigend uit

SCHAGEN - Rugbyclub Rush heeft de uitwedstrijd tegen ’t Gooi 3 overtuigend gewonnen. Het werd 7-50 voor de Schager ploeg.

Het was de vierde overwinning op rij voor de formatie die vooral in de voorwaartsen oppermachtig was. De scrum zorgde dan ook voor veel balbezit. Met snel spel en snelle opvolging werd Gooi bij tijde en wijle overdonderd door Rush.

De Schager ploeg opende de score al na zeven minuten met een try van winger Chris Schokken bij de hoekvlag. De moeilijke conversie werd benut door Raymond Verschoor. Een foutje bezorgde Gooi een try met conversie. Het bleek een korte opleving. Met try’s van Alex de Haan en Robert Verschoor en de conversie van Ivar Ligthart begonnen de bezoekers met een 7-19 voorsprong aan de tweede helft.

Ook toen behield Rush het overwicht. Try’s van Alex de Haan (2), Robert Verschoor, Yannick Buning en Sam Snaas, geconverteerd door Buning (2) en Raymond Verschoor brachten de eindstand op 7-50. Goed om als voorlopig als vierde te overwinteren.