Update coronamaatregelen (2)

Gisteravond zijn de nieuwe maatregelen omtrent corona ingegaan. Dit houdt helaas voor ons het volgende in:

• Publiek is zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan. Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen.

Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.

• Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november.
  • In het horecagedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen.
  • Sporters en verenigingsfunctionarissen die klaar zijn met hun sportactiviteit worden daarna bezoekers en moeten vanuit die hoedanigheid de accommodatie verlaten.
  • Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.
  • Houd je – als je niet aan het rugbyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar).

We rekenen op uw begrip.