Rush gesloten tot minimaal 28 april ivm Corona

Beste rugbyliefhebbers,

in navolging van de corona-persconferentie van afgelopen donderdag en het besluit om de jeugdtraining voor vrijdag te annuleren hebben we vrijdag zelf contact opgenomen met het RIVM & NOC-NSF met de vraag wat wijsheid is. Kort samengevat is gezegd dat we de gezondheidsrisico’s voor onze spelers, leden en supporters niet moeten willen nemen en zijn geadviseerd om zeker zonder nieuwe berichtgeving van uit de overheid, de club tot minimaal 28 april op slot te doen voor alle activiteiten.

Na overleg tussen de coach, trainers coördinatoren en het bestuur hebben we besloten hier gehoor aan te geven en het advies van beide instanties 1 op 1 over te nemen. Wellicht ten overvloede, er zullen dus sowieso tot en met 28 april GEEN trainingen of wedstrijden zijn!
Zodra de situatie veranderd, verlengd of verzwaard wordt zal hier over gecommuniceerd worden.

Met ovale groet,

De secretaris