Steun RUSH via DriveIn Schagen

Beste leden en supporters van Rugbyclub RUSH,

Onlangs is er al aandacht geweest op welke manier wij met z’n allen onze Rugbyclub RUSH (financieel) kunnen ondersteunen. In het verlengde hiervan de mogelijkheden van de sponsorsamenwerking tussen RUSH en DriveIn Autogarage te Schagen!

Rugbyclub RUSH & DriveIn

Sinds dit jaar is DriveIn, de universele autogarage van de Noordkop, trotse sponsor geworden van deze prachtige vereniging! Om de samenwerking te vieren hebben we een gezamenlijke actie opgestart zodat wij extra sponsorgeld kunnen ophalen voor RUSH;
(Dit geldt voor de seizoenen 2015-2016 t/m 2017-2018)

• Voor iedereen die online een afspraak maakt op www.DriveIn.nl en hierbij vermeld dat ze zichzelf aanmelden via RUSH, zal 10% van het factuurbedrag ten goede komen aan de RUSH-clubkas.

“Op deze manier ontstaat er een win-winsituatie voor beide” zegt Marcel van DriveIn Schagen. “Enerzijds kunnen wij deze mooie club in Schagen extra ondersteunen, en anderzijds biedt het ons als universele autogarage de mogelijkheid om APK, onderhoud, reparatie en overige autodiensten te promoten. Tegen een altijd scherp tarief”.

Bij DriveIn Schagen bent u als klant altijd verzekerd van de hoogste service. U kunt altijd, ook zonder afspraak, bij ons terecht. Maak de afspraak online in onze digitale garage via: www.DriveIn.nl en heb gelijk de kosten inzichtelijk!

We verwelkomen jullie en jullie auto(‘s) graag in onze vestiging! Wij zijn sterk in elk merk!

Met vriendelijke en sportieve groet,

Het team van DriveIn Schagen

T: 0224-212844