Jubileum Rush 35 jaar

Wat 35 jaar geleden begon als een droom van een select groepje mannen werd na al die jaren een begrip in Schagen en omstreken. Dit jubileum laten we niet voorbij gaan zonder het te vieren.

Om die reden hebben we onze, ook al 35 jaar, goede buren uit Den Helder uitgenodigd voor een sportief en gezellig samenzijn. We beginnen met onze senioren tegen de senioren van Den Helder gevolgd door 2 kortere helften waarin de veteranen van Rush hun aantrede kunnen doen om voor ouderwets spektakel te zorgen.
Neem je rugbyspullen mee! Teams maken we ter plekke.

Je bent van harte welkom op zondag 1 september vanaf 14:30 uur, waarna om 15:00 uur de wedstrijd begint. Voor, tijdens en na de sportieve strijd is er ruimschoots gelegenheid om terug te blikken op de afgelopen 35 jaar en vooruit te blikken naar de toekomst van Rush welke volop in het teken staat van de jeugd.

Alle activiteiten vinden plaats in de Keet en op het rugbyveld sportpark Groenoord, Wilgenlaan 1f in Schagen.
Je hoeft je niet aan te melden, voor het eten rekenen we op een flinke opkomst.

Graag tot ziens bij de viering van ons ons 35 – jarig jubileum!