Ledenmutaties voor seizoen 2013 - 2014

Beste Rusher,

Alvast een bericht voor volgend seizoen vanuit het bestuur. Hierbij delen wij mee dat de mutaties voor volgend seizoen voor 1 juni 2013 bij de wedstrijdsecretaris of bij de secretaris bekend moeten zijn. Dit kan alleen schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit houdt in dat wanneer je bijvoorbeeld als senior staat ingeschreven en je wilt recreant worden omdat je maar minder dan 6 wedstrijden per jaar kunt spelen je dit moet aangeven. Of als je je lidmaatschap wilt beëindigen dan zal dit ook gemeld moeten worden voor deze datum.

Dus wees verstandig en voorkom onnodige kosten. Indien je te laat bent dan zal je worden gefactureerd naar de, voor de club, laatst bekende status.

Alvast bedankt.

Het bestuur.