Besturen met een visie afgerond

Gisteravond was "de Keet" de locatie voor het laatste deel van de pilot-cursus "Besturen met een visie" vanuit de NRB. Bestuurders van onze collegaverenigingen Castricum, AAC, Amstelveen en Haarlem waren aanwezig om hun (deel-)beleidsplannen aan elkaar te presenteren en daarover te discusseren. Het leverde wederom interessante gesprekken op en voor iedereen bruikbare tips om het nieuwe beleid tot een succes te maken.

Onze insteek tijdens dit traject was het opzetten van een plan voor de jeugdafdeling en hier zullen we de komende tijd dan ook hard mee aan de gang gaan. Vorige week zijn we daarvoor al langsgeweest bij een viertal buurverenigingen om te horen wat hun geheim is. Uit deze gesprekken zijn al heel wat bruikbare tips voortgevloeid. We houden jullie op de hoogte!